

- Ами... ако имаш неуредени дела, сега е моментът.

- Единият прави илюзии... другият поне си признава.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сиренето става лукс, куфарни търговци пак тръгнаха с млякото
Дава се ясна представа за „дъното“ на кризата и състоянието на различните аспекти на икономиката, от което ще започне бъдещото възстановяване
От Министерството на туризма заявиха, че ще извършат проверка на плажа
Данъкът става 9% за ресторантьорски и кетъринг услуги, за доставка на книги и за бебешки храни и пелени
Намалението на ставката на ДДС за конкретни стоки/услуги, макар на пръв поглед да изглежда със сравнително ограничен ефект, представлява изменение на цялата философия на данъчната система в страната
Всяка седалка, заета от чужд турист в самолетите, ще се дотира по 35 евро
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Етикетът трябва да отговаря на съдържанието на продукта, а санкциите са завишени няколко пъти, каза министър Танева
Актрисата е в очакване на първото си дете и ще се отдаде на последната си почивка, в която няма да се налага да тича и да сменя памперси
Те работят тежката работа в кланиците срещу живот в мизерни условия